16 Aralık 2007 Pazar

evettttt herkese merhabalar binbir uğraş ile bir örüp 5 söktüğüm el emeğim göz nurum bu biteli 1 hafta oldu ancak vakit bulabildim yayınlayabildim biliyorum çok meraklandırdım sizleri ama napalım allattakide kurstan arkadaşım sevgili ayşegül hanımın nasıl olmuş bütün hanımlara tavsiye ediyorum mutlaka gidin bu tür kurslara kafanızda sıkıntı falan kalmıyor çok zevkli.
evet bir süpriz daha var bu ürünler ve ve daha niceleri için kurs öğretmenimiz yakında bir satış bloğu açıcak bu ürünlerden almak isteyen varsa biraz daha sabredin orda daha neler bulucaksınız ama şu bayramımız bir geçsin kendimizi toplayalım farklı bir bloğda sizlerle olucağız.
tamam hepinizi öpüyorum kusuruma bakmayın ziyaretlerimi bu ara aksattım bu hafta acayip kötü grip oldum birde bayram telaşı da araya girdi kızımında yerli malı haftası vardı gözümü açamadım inanın . diğer örneğimi başladım onuda bir dahaki sefere eklemek istiyorum. hepinizi öpüyorum en kısa zamanda yine burdayım kendimi bir toplayım bakalım sevgiler...............



4 yorum:

Adsız dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ HELE BİRDE İLK İŞ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜRSE BÜYÜK BAŞARI. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

sarışeker dedi ki...

meleğim,harika olmuş yaa.ellerine sağlık.ne emek ama...valla bravo sana canım benim.uzun zamandır görüşemedik,özledim seni,sohbetini..
sevgilerimle canım kızım,melek kızım.
öpüyorum seni ve kızını...

Adsız dedi ki...

Merhabalar canım ellerine, emeğine sağlık çok çok çooook güzel olmuş.İyi günlerde kullanman dileğiyle ama bunları kullanmaya kıyamaz insan bakalım ne yapacağız.Örüp örüp söktüm diyorsun ya sökmeyi boşver emeğine değmiş sonuçta çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.Arkadaşının motifide gözümden kaçmış değil oda çok hoş olmuş birkaç parçası yan yana gelince daha da güzel olacaktır.Bu arada grip olmuışsun geçmiş olsun bu işlerinin arasında Allah bir daha hastalık vermesin.Bana bıraktığın yorumu okudum çok teşekkür ederim daha önce geldim ama yazdımmı bilmiyorum.bazen sizin yorum kutucuğu açılmıyor.MSN de görüşürüz inşallah o konuda.Gelmişken Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, sevgilerimi bırakıyorum Aliye

sarışeker dedi ki...

meleğiiiimm,benim için çok uğraşmışsın,sağol birtanem.çok çok teşekkür ederim.demekki sorun blogcu da diye düşünüyorum artık.afet teyzen de aynı dertten şikayetçi.ve daha birçok blogcu dan, bugün anladım ki,hata bizde değil miş.seni de yordum meleğim.Allah razı olsun senden.yüzün hep gülsün ,nşallah.
seni çok seviyorum.öpüyorum.